To medisyn.eu βραβεύτηκε με τον έπαινο "Dynamic New Comer" στην κατηγορία Εφαρμογή B2B Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015

SYNΕΤΑΙΡΙΚΑ

Τελευταία Σημαντικά Νέα

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής | 08 - 09 Οκτωβρίου 2022, ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα.

Thursday, 08 September 2022

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε η Πανελλήνια Ένωση Ιατρικής Βιοπαθολογίας και ο Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn διοργανώνουν το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic στις 8 & 9 Οκτωβρίου 2022.

Με προτεραιότητα την ασφάλεια όλων, η φυσική σας παρουσία θα πραγματοποιηθεί σε εναρμόνιση με τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα της Κυβέρνησης για τον COVID-19.

Μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα στην προεγγραφή σας για το Συνέδριο εδώ, καθώς η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Στο Συνέδριο χορηγούνται 16 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Η επικαιροποίηση της γνώσης μέσω της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης αποτελεί κύριο μέλημα μας και βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους ιατρούς βιοπαθολόγους, ιδιαίτερα μέσα από τη διοργάνωση και τη στήριξη συνεδρίων, τα οποία έχουν πολλά να προσφέρουν στην ιδιαίτερα απαιτητική πολυθεματική ειδικότητα της ιατρικής βιοπαθολογίας.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις εργασίες αυτού του Συνεδρίου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις της ειδικότητάς μας

Σχόλια Μελών

Αποστείλτε μας το δικό σας σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται επώνυμα.