To medisyn.eu βραβεύτηκε με τον έπαινο "Dynamic New Comer" στην κατηγορία Εφαρμογή B2B Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015

SYNΕΤΑΙΡΙΚΑ

Τελευταία Σημαντικά Νέα

Κάντε αίτηση για το επίδομα κατάρτισης των 600 Ευρώ των ιατρών μέσω της πλατφόρμας του Medisyn

Wednesday, 08 April 2020

Ο  Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, με τη στήριξη του εκπαιδευτικού οργανισμού MASTER,  σας αποστέλλει την πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την Επιταγή Κατάρτισης 600 ευρώ, όπως δικαιούνται οι ιατροί βάσει της ένταξης των ΚΑΔ των ελεύθερων επαγγελματιών στα μέτρα στήριξης από την κρίση του Κορονοιού.

Όλα τα μέλη και οι συνεργάτες ιατροί βιοπαθολόγοι που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της κατάρτισης μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας θα λάβουν επίδομα ύψους 600 ευρώ, το οποίο θα είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο.

Για να συνδεθείτε πατήστε εδώ.

Η διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής του ενδιαφερόμενου πραγματοποιείται με δύο τρόπους:

α) Από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο με συμπλήρωση και υποβολή σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτει, στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ.

ή

β) Από τον πάροχο κατάρτισης ΜΑΣΤΕΡ ΑΕ με εξουσιοδότηση για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής από 9/04/20 έως 20/04/20. Στην περίπτωση αυτή, η ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης γίνεται απευθείας από την ΜΑΣΤΕΡ ΑΕ και ο ενδιαφερόμενος, χωρίς κόπο και με ασφάλεια, εντάσσεται στην εκπαιδευτική διαδικασία και ολοκληρώνει την εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα κατάρτισης αποτελείται από 10 εκπαιδευτικά προγράμματα, διάρκειας 100 ωρών με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης (e-Learning), σε διαφορετικά και ξεχωριστά αντικείμενα.

Οι δικαιούχοι ιατροί θα λάβουν τα 600 ευρώ ως επίδομα κατάρτισης και θα μπορούν να κάνουν χωρίς κανένα κόστος τις 100 ώρες εξ΄ αποστάσεως επιμόρφωση - κατάρτιση πάνω σε θεματολογία που αφορά τις ψηφιακές δεξιότητες. Το επιστημονικό επίδομα θα καταβληθεί σε δύο δόσεις: 400 ευρώ, ως προκαταβολή, με την ενεργοποίηση της επιταγής, η οποία θα καταβάλλεται από την Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου και μετά, ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα καταβάλλονται και τα υπόλοιπα 200 ευρώ.

Η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αρχίζει την Πέμπτη 9 Απριλίου και λήγει τη Δευτέρα 20 Απριλίου.

Αποκλειστική Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης: 21 6000 9000


Σχόλια Μελών

Αποστείλτε μας το δικό σας σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται επώνυμα.