To medisyn.eu βραβεύτηκε με τον έπαινο "Dynamic New Comer" στην κατηγορία Εφαρμογή B2B Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015

SYNΕΤΑΙΡΙΚΑ

Τελευταία Σημαντικά Νέα

Έρχεται το επίδομα κατάρτισης των 600 Ευρώ για τους ιατρούς μέσω της πλατφόρμας του Medisyn.

Monday, 06 April 2020

Σας ενημερώνουμε ότι εντός των επόμενων ημερών θα είναι έτοιμη η διαδικτυακή πλατφόρμα που ετοιμάζει ο Medisyn σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Master με θέμα την “Επιταγή Κατάρτισης (Voucher) 600 ευρώ για αναβάθμιση  ψηφιακών δεξιοτήτων σε επιστήμονες ελεύθερους επαγγελματίες μέσω τηλεκπαίδευσης”.

Όλα τα μέλη και οι συνεργάτες ιατροί βιοπαθολόγοι που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της κατάρτισης μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας που ετοιμάζουμε θα λάβουν επίδομα ύψους 600 ευρώ, το οποίο θα είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο.

Οι δικαιούχοι ιατροί θα λάβουν τα 600 ευρώ ως επίδομα κατάρτισης και θα μπορούν να κάνουν χωρίς κανένα κόστος τις 100 ώρες εξ΄ αποστάσεως επιμόρφωση - κατάρτιση πάνω σε θεματολογία που αφορά τις ψηφιακές δεξιότητες. Το επιστημονικό επίδομα θα καταβληθεί σε δύο δόσεις: 400 ευρώ, ως προκαταβολή, με την ενεργοποίηση της επιταγής, η οποία θα καταβάλλεται από την Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου και μετά, ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα καταβάλλονται και τα υπόλοιπα 200 ευρώ.

Η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αρχίζει την Πέμπτη 9 Απριλίου και λήγει τη Δευτέρα Πέμπτη 20 Απριλίου.

Μέχρι την Πέμπτη 9 Απριλίου θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για την ένταξη σας στο Voucher των 600 ευρώ.

Σχόλια Μελών

Αποστείλτε μας το δικό σας σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται επώνυμα.