To medisyn.eu βραβεύτηκε με τον έπαινο "Dynamic New Comer" στην κατηγορία Εφαρμογή B2B Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015

SYNΕΤΑΙΡΙΚΑ

Τελευταία Σημαντικά Νέα

Επείγουσα ανακοίνωση σχετικά με την υποχρέωση αποστολής συνοδευτικού του δείγματος γαι την εξέταση της Μοριακής Ανίχνευσης RNA SARS-CoV-2 (COVID-19)

Monday, 27 April 2020

Μετά από συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, o Medisyn αναλαμβάνει να ενημερώνει τους εμπλεκόμενους δημόσιους φορείς για τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα της εξέτασης της Μοριακής Ανίχνευσης RNA SARS-CoV-2 για την ανίχνευση της νόσου του Κορονοιού (COVID-19).

Τα συνεργαζόμενα ιατρεία έχουν μόνον την υποχρέωση για να γίνεται αποδεκτό το δείγμα από τον Medisyn, να συμπληρώνουν το επισυναπτόμενο «ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΛΙΝΙΚΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ» και να το αποστέλλουν στο εργαστήριο μαζί με το υπό εξέταση δείγμα.

Με την ενέργεια αυτή ο Medisyn αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου τη διεκπεραίωση μιας σημαντικής υποχρέωσης των ιατρών βιοπαθολόγων, βοηθώντας περεταίρω τα ιατρεία στη διαχείριση χρόνου και στην μείωση των ειδικών υποχρεώσεων που προκύπτουν από την εκτέλεση της ειδικής αυτής εξέτασης.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι δείγμα χωρίς το συνοδευτικό συμπληρωμένο δεν μπορεί να προωθηθεί προς εκτέλεση!

 

Με το παρόν μήνυμα σας στέλνουμε ξανά τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ (επισυναπτόμενο αρχείο ή δείτε το video), τις οποίες πρέπει να τηρείτε αυστηρά για την αποστολή δειγμάτων ειδικά για την εξέταση Μοριακής ανίχνευσης RNA SARS-CoV-2 (COVID-19) με Κωδ. Παραγγελίας Medisyn 4516.

Για να δείτε το video πατήστε εδώ.

Σχόλια Μελών

Αποστείλτε μας το δικό σας σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται επώνυμα.