To medisyn.eu βραβεύτηκε με τον έπαινο "Dynamic New Comer" στην κατηγορία Εφαρμογή B2B Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015

SYNΕΤΑΙΡΙΚΑ

Τελευταία Σημαντικά Νέα

Ενημερωτική Εκδήλωση-Τηλεδιάσκεψη με θέμα την Εργαστηριακή Διερεύνηση και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για τη νόσο του Κορονοϊού 2019-nCoV- Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 στις 11.00 π.μ.-

Tuesday, 10 March 2020

Μετά την επιβολή των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε συνεδριακές εκδηλώσεις και λόγω της εισαγωγής της εξέτασης της Μοριακής ανίχνευσης RNA SARS-CoV-2 (COVID-19) για την ανίχνευση της νόσου του Κορονοϊού 2019-nCoV στο εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής Medisyn, σας προσκαλούμε να συνδεθείτε ζωντανά μαζί μας το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 στις 11.00 π.μ. , όπου θα πραγματοποιηθεί σημαντική Ενημερωτική Εκδήλωση-Τηλεδιάσκεψη με θέμα την «Εργαστηριακή Διερεύνηση και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για τη νόσο του Κορονοϊού 2019-nCoV».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης-τηλεδιάσκεψης θα συζητηθούν εκτενώς όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον νέο Κορονoϊό καθώς επίσης και θέματα συλλογής,  συσκευασίας, αποθήκευσης  και  μεταφοράς των δειγμάτων, έτσι ώστε να  διασφαλισθεί τόσο το εργαστηριακό αποτέλεσμα που θα παραλάβει ο εξεταζόμενος, όσο και η τήρηση των συνθηκών μεταφοράς δυνητικά μολυσματικών δειγμάτων και να ληφθούν από όλα τα ιατρεία τα ενδεδειγμένα μέτρα, ώστε να επιτευχθεί η ελαχιστοποίηση του κινδύνου έκθεσης στο παθογόνο.

Η εκδήλωση θα είναι διαδραστική και θα μπορείτε να υποβάλλετε τα ερωτήματα σας στους εισηγητές!

 

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:

Χρυσούλα Νικολάου|Καθηγήτρια Βιοπαθολογίας-Aνοσολογίας Ε.Κ.Π.Α., Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας/Εργαστηριακής Ιατρικής, Eπιστημονική Σύμβουλος Medisyn,

Στυλιανός Χατζηπαναγιώτου|Αν. Καθηγητής Μικροβιολογίας ΕΚΠΑ Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Eπιστημονικός Σύμβουλος Medisyn,

Ιωαννίδης Αναστάσιος|Επίκουρος Καθηγητής Μικροβιολογίας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Επιστημονικός Υπεύθυνος Medisyn

Σχόλια Μελών

Αποστείλτε μας το δικό σας σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται επώνυμα.

Χριστοδούλου Παναγιώτης - Ειδικευόμενος Ιατρικής Βιοπαθολογίας 14/03/2020 13:37
Θα ανέβει το βίντεο του σεμιναριου; Θα υπάρξει πιστοποιηση;
ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 14/03/2020 12:39
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 14/03/2020 12:32
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1)ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΟΔΟΣΗ Η ΧΡΗΣΗ ΣΥΚΕΥΩΝ ΑΤΜΟΥ ΚΑΙ UV ΑΚΤΙΝΙΒΟΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ ΟΠΩΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ (ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ) ?
2) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (1 ΑΤΟΜΟ) ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΑΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ?
3) ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΜΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΛΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΟΥΜΕ ( ΠΩΣ?) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ