To medisyn.eu βραβεύτηκε με τον έπαινο "Dynamic New Comer" στην κατηγορία Εφαρμογή B2B Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015

SYNΕΤΑΙΡΙΚΑ

Τελευταία Σημαντικά Νέα

Συμμετοχή Medisyn στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εμβρυικής Ιατρικής και Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Μοριακής Γενετικής για τα Μέλη και τους Συνεργάτες.

Thursday, 14 June 2018

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn συμμετέχει σε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του τομέα της εμβρυικής ιατρικής, στο 17th World Congress in Fetal Medicine, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η εξωστρεφής δράση του Medisyn στον τομέα της εμβρυικής ιατρικής αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος υποστήριξης και προώθησης των νέων διαθέσιμων εξειδικευμένων υπηρεσιών μοριακής γενετικής από τα ιατρεία που συνεργάζονται με τον Medisyn και περιλαμβάνει τη διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδηλώσεων για όλα τα μέλη και τους συνεργάτες μας.

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε σχεδιάσει και την παράλληλη πραγματοποίηση Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Μοριακής Γενετικής την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 στις 19.30 στη νέα αίθουσα εκπαιδευτικών εκδηλώσεων του Μedisyn στον Κεραμεικό (θα ακολουθήσει agenda).

Ο Medisyn θα είναι παρών στο μεγάλο παγκόσμιο ιατρικό γεγονός με stand, το οποίο θα περιλαμβάνει πλούσιο πληροφοριακό υλικό για τις εξετάσεις μοριακής βιολογίας και γενετικής αλλά και την εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης ιατρείων vriskodiagnostiko, μέσα από την οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα ιατρεία που παρέχουν τις εξειδικευμένες αυτές υπηρεσίες.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο διοργανώνεται από το μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Fetal Medicine Foundation, σκοπός του οποίου είναι η προαγωγή της έρευνας και της εκπαίδευσης στην Εμβρυϊκή Ιατρική σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι τη θέση του προέδρου του ιδρύματος κατέχει ο Δρ Κυπριανός Νικολαΐδης, ένας από τους πρωτοπόρους της εμβρυϊκής ιατρικής με ανακαλύψεις που αποτελούν «επανάσταση» στον τομέα, καθώς θεωρείται ο πατέρας της αυχενικής διαφάνειας.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όσους ειδικεύονται στην ιατρική εμβρύου αλλά και σε εκείνους που με γενικότερο κλινικό ενδιαφέρον επιθυμούν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον τομέα, καθώς κορυφαίοι διεθνείς εμπειρογνώμονες και νέοι ερευνητές θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην εμβρυϊκή ιατρική.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ.

Σχόλια Μελών

Αποστείλτε μας το δικό σας σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται επώνυμα.