To medisyn.eu βραβεύτηκε με τον έπαινο "Dynamic New Comer" στην κατηγορία Εφαρμογή B2B Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015

Εξετάσεις Εργαστηρίου

ΝΕΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Wednesday, 20 July 2011

Αγαπητά Μελή και Συνεργάτες,

από 1/3/2011 ισχύει ο νέος μας τιμοκατάλογος εργαστηριακών υπηρεσιών, καθώς και η νέα εκπτωτική πολιτική μας, για τα οποία ενημερωθήκατε με σχετική επιστολή, καθώς και από τα τεύχη της εφημερίδας μας. Τα εργαστήρια - Μέλη του MEDISYN  συνεχίζουν να απολαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις. Επιπρόσθετα ισχύει εκπτωτική πολιτική για Μέλη και Συνεργάτες βάσει όγκου εξετάσεων που εμπιστεύονται στα εργαστήρια μας, εκπτώσεις βάσει έγκαιρης αποπληρωμής οφειλών καθώς και εκπτώσεις για την ηλεκτρονικη αποστολή εντολών προς τα εργαστήρια μας μέσω Internet ή Biomember Advanced.

O MEDISYN, το εργαστήριο με τις 70 πλέον Διαπιστευμένες εξετάσεις και διεθνείς συνεργασίες, έχοντας ως κύριο μέλημα όχι μόνο την εργαστηριακό αποτέλεσμα αλλά και την επιστημονική υποστήριξη σας, διαθέτει τον νέο τιμοκατάλογο Online μέσα από την ιστοσελίδα μας online.medisyn.eu και με χρήση των προσωπικών σας κωδικών.

Ο MEDISYN κοστολογεί την διαγνωστική πληροφορία με γνώμονα το συνολικό όφελος του συνεργαζόμενου εργαστηρίου (κόστος μεγάλης συχνότητας εξετάσεων & εκπτώσεις), την πιστοποιημένη μεταφορά δείγματος, την διευρυνόμενη γκάμα διαπιστευμένων εξετάσεων και την ολοκληρωμένη επιστημονική υποστήριξη σας. Είμαστε το εργαστήριο των Βιοπαθολόγων, που δεν έχει κρυφά κόστη, δεν υπάρχουν εξατομικευμένες τιμολογιακές πολιτικές και δεν διαπραγματευόμαστε την πολιτική ποιότητας μας, αλλά ούτε και την υπερκοστολογούμε. Ο MEDISYN δεν δέχεται δείγματα από άλλες ειδικότητες και έμπρακτα επιστρέφει στον κάθε συνεργαζόμενο ιατρό υψηλής αξίας υπηρεσίες, που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την ανταγωνιστικότητα του ιατρού στο νέο περιβάλλον, όπως διαμορφώνεται στην Α`βάθμια φροντίδα Υγείας. Σε μια εποχή  ραγδαίας και βίαιης ανακοστολόγησης ιατρικών πράξεων ,επιλέξαμε να ανακοστολήσουμε προς τα κάτω βασικές εξετάσεις από την ομάδα του Θυρεοειδούς, των Καρκινικών δεικτών, της Πήξης, των Καρδιακών δεικτών, Βασικών Ορμονών, Ειδικών πρωτεϊνών, Φαρμάκων καθώς και την ομάδα των Ανοσολογικών  και να εξορθολογήσουμε εκείνες τις εργαστηριακές πράξεις μας, εξασφαλίζοντας την πολιτική μας: «Στηρίζουμε τα ιατρεία – Δίνουμε προοπτική» μέσα από συνεχή και υγιή καθολική ανάπτυξη του MEDISYN, που διοχετεύεται με πληθώρα υπηρεσιών προς ΕΣΑΣ. Οι πρόσφατες διεθνείς συνεργασίες μας διευρύνουν το αριθμό των διαπιστευμένων εξετάσεων μας και ανοίγουν νέους ορίζοντες στην δυνατότητα των υπηρεσιών σας προς τους εξεταζομένους σας.

Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στο τμ.Πωλήσεων του Medisyn.

Ο υπεύθυνος Πωλήσεων                                           Η υπεύθυνη Marketing

Δεληγιάννης Λουκάς                                                 Θεοδωρίδου Αναστασία

Σχόλια Μελών

Αποστείλτε μας το δικό σας σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται επώνυμα.